ЖИТТЯ

У Переяславі на заправці загорівся автомобіль, а біля закинутої будівлі – віконні рами

У Переяславі горіли автомобіль та вікна. Що відомо?

12 травня о 17:49 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння легкового автомобіля Ford Focus на 54-му кілометрі траси Бориспіль-Дніпро біля Переяслава. На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ у складі 7 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 17:55 рятувальники прибули на місце події та виявили, що пожежу погасили вогнегасником до їхнього приїзду працівники АЗС “КЛО”, де це трапилося. Вогонь пошкодив моторний відсік автомобіля. Ніхто не постраждав.

13 травня о 0:10 надійшло повідомлення, що горять віконні блоки на закинутій будівлі на вулиці Покровській у Переяславі. На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ у складі 7 осіб.

О 0:14 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горять вікна на площі 3 кв. метри, які були складені біля закинутої чотириповерхової будівлі розміром 20×50 метрів. Локалізували загоряння о 0:20 на площі 3 кв. метри, а ліквідували о 0:22. Вогонь знищив віконні блоки, пошкодив фасад будівлі та вікно. Ніхто не постраждав. Причини пожежі встановлюють.

Нагадаємо, що 12 травня у Переяславі загорівся житловий будинок. Деталі – тут.

Фото та відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору