ЖИТТЯ

У Переяславі загорівся житловий будинок: ймовірно, через необережне поводження із вогнем

У Переяславі сталася пожежа. Горів приватний житловий будинок.

12 травня об 11:03 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння приватного житлового будинку на вулиці Магдебурзького права у Переяславі. На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ у складі 7 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

Об 11:07 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горять кімнати у дерев’яному, обкладеному цеглою будинку на площі 30 кв. метрів. Загалом будинок має площу 64 кв. метри. Локалізували загоряння об 11:24 на площі 30 кв. метрів, а ліквідували об 11:43.

Вогонь знищив чотири кімнати на площі 30 кв. метрів та пошкодив перекриття на площі 15 кв. метрів. Ніхто не постраждав. Зі слів сусідів, ймовірна причина пожежі – необережне поводження із вогнем чоловіка, який покинув місце події.

Нагадаємо, що 11 травня на Переяславщині у власному будинку згорів 43-річний чоловік. Деталі – тут.

Фото та відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору