ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік посварився із сусідкою через розподіл земельної ділянки

Як минули 15 та 16 травня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 15 та 16 травня. Інформатор переповідає найцікавіше.

15 травня. 09:40. Переяслав. Жінка поскаржилася, що в магазині працівники насміхаються з неї та виганяють, бо вона кашляє. Звернулася з метою інформування.

09:54. Переяслав. Чоловік сповістив, що виникла сварка із сусідкою через розподіл земельною ділянки та те, як сусідка переставила паркан. Конфлікт врегулювали мирним шляхом. Поліціянти надали консультацію в земельних питаннях та провели профілактичну бесіду.

17:20. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталася ДТП між автомобілями КІА та Audi. Ніхто не постраждав. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

16 травня. 10:49. Пристроми (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що приїхали невідомі чоловік та жінка, які не надають документів та хочуть перевірити лічильник. Поліціянти відібрали заяву та пояснення.

14:00. Переяслав. Заявник повідомив, що підозрілий чоловік шукав адвоката, бо з його слів, він когось вбив. Відомо, що інформація не підтвердилася.

16:13. Переяслав. Надійшло повідомлення, що між авто Mitsubishi Pajero Sport та Daewoo Lanos сталася ДТП. Ніхто не постраждав. Правоохоронці на місці події допомогли водіям скласти європротокол.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі, по одній у Дівичках (Дівичківська ТГ) та Малій Каратулі (Ташаська ТГ).

Нагадаємо, що 13 травня у Переяславі 86-річна жінка, якій стало зле, не могла відчинити будинок, її госпіталізували. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору