ЖИТТЯ

На Переяславщині за останні дві доби було чотири ДТП

Як минули 22 та 23 травня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 22 та 23 травня. Інформатор переповідає найцікавіше.

22 травня, 15:51. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями ВАЗ-2109 та Volkswagen Т4. Ніхто не постраждав. Водії розібралися самостійно.

20:15. Переяслав. Жінка поскаржилася, що буянить її чоловік. За цим фактом дільничий проводить перевірку.

23 травня, 6:13. Переяслав. Заявник повідомив, що у його будинку ледь не сталася пожежа. За цією справою правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

12:15. Переяслав. Надійшло повідомлення, що біля будинків на дорозі лежить та не рухається чоловік. Поліціянти встановили, що він був у стані алкогольного сп’яніння. На нього склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

12:57. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Mazda та SsangYong. Ніхто не постраждав. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

15:58. Переяслав. Жінка поскаржилася, що з її банківської картки шахраї зняли 18 тисяч 503 гривні. За цим фактом триває перевірка.

16:28. Єрківці (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між Ford Transit та ще однією автівкою (марку не вказали). Ніхто не постраждав. Водії розібралися самостійно.

17:15. Студеники (Студениківська ТГ), 91-й кілометр траси Київ-Харків. Повідомили про ДТП між автівками ЗАЗ та Opel Vivaro. Ніхто не постраждав. Згодом надійшло повідомлення про скасування виклику.

Нагадаємо, що на Переяславщині на 6 років засудили чоловіка, який збив на смерть жінку. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору