ЖИТТЯ

На Переяславщині жінку ошукали шахраї: втратила понад 6 тисяч гривень, а ще на неї оформили кредит

Як минули 24 та 25 травня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 24 та 25 травня. Інформатор переповідає найцікавіше.

24 травня. 22:24. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на стоянці сталася ДТП між автівками Volkswagen Passat та Daewoo Sens, останнє поїхало з місця події. Правоохоронці зібрали матеріали, опитали свідків та розшукали автівку з ознаками ДТП, проте водія не виявили.

25 травня. 05:45. Переяслав. Жінка повідомила, що буянить її співмешканець. За цією справою поліціянти склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

08:14. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що буянить співмешканець її доньки. Від постраждалої правоохоронці відібрали заяву та пояснення, триває перевірка.

20:06. Переяслав. Заявник повідомив, що виник конфлікт з квартирантами з проводу речей. В телефонному режимі із чоловіком провели профілактичну бесіду та надали консультацію.

20:07. Світанок (Циблівська ТГ). Жінка сповістила, що з її банківської картки хтось зняв 6 тисяч 300 гривень, а також надійшло повідомлення, що на неї взяли кредит. Відомо, що вона повідомила останні цифри картки невідомій особі після чого втратила кошти.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі.

Нагадаємо, що протягом 22 та 23 травня на Переяславщині сталося чотири ДТП. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору