ЖИТТЯ

“Укроп” із Переяслава став другим на обласному етапі змагань “Сокіл” (“Джура”)

“Укроп” із Переяслава посів друге місце на обласному етапі змагань “Сокіл” (“Джура”). Деталі.

6 червня на базі Сеньківського ліцею на Бориспільщині відбувся другий (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”). Рій “Укроп” Переяславського академічного ліцею імені Івана Мазепи посів друге місце. Про це повідомили на Facebook-сторінці ліцею, передає Інформатор.

“Укроп” був найкращим у таких видах змагань: “Стройовий впоряд”, “Фізична підготовка”, “Смуга перешкод”, “Відомі постаті  (історія)”, “Перетягування линви”. Став другим у “Стрільбі”, “Топографії”, “Медицині (практичний курс)” та третім у “Медицині (теорія)”. Олексій Якименко посів друге місце в особистому заліку в “Стрільбі”.

Рій “Укроп” виступав у такому складі: Арсеній Чижма, Єва Грукач, Євгеній Сорока, Олексій Якименко, Мілана Черняк, Роман Кутовий, Андрій Кондратенко та ройова Марина Горбаченко.

Зазначимо, що на першому (міському) етапі у Переяславській громаді перше місце посів рій “Укроп” (ліцей імені Івана Мазепи), друге – “Переяславські козаки” (гімназія №2), третє – “Третя січ” (гімназія №3). Таким чином “Укроп” виборов право представляти Переяславську громаду на обласному етапі.

Нагадаємо, що під час міського етапу “Джури” у Переяславі школярі змагалися у перегонах на човнах-“драконах”. Як це було, дивіться за посиланням.

Фото: Facebook-сторінка Переяславського академічного ліцею імені Івана Мазепи

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору