ЖИТТЯ

Жителька Переяслава втратила із банківської картки понад 7 тисяч гривень

Як минуло 10 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 10 червня. Інформатор переповідає найцікавіше.

8:06. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Toyota RAV-4 та ВАЗ-21093. Згодом сповістили, що інформація не підтвердилася.

13:03. Переяслав. Чоловік повідомив, що хтось через його картку замовив товар на 1 тисячу 462 гривні 85 копійок на сайті AliExpress. За цим фактом триває перевірка.

14:17. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Під час перевірки документів чоловік 1983 р.н. сказав правоохоронцям, що має при собі наркотичні речовини. Викликали слідчо-оперативну групую. Відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

18:30. Переяслав. Жінка поскаржилася, що хтось зняв з її картки 7 тисяч 100 гривень. Правоохоронці проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Помоклях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 9 червня у Переяславі жінка не могла потрапити до будинку свого покійного дідуся. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору