ЖИТТЯ

Сім’я зібрала гроші на пікап синові: чим ще на Переяславщині допомагали військовим

На Переяславщині волонтери й надалі допомагають військовим. Як саме?

На Переяславщині активно допомагають ЗСУ. Волонтери та просто небайдужі люди протягом останніх днів зібрали та передали захисникам багато необхідного. Деталі розповідає Інформатор.

ГО “4.5.0. ПЕРЕЯСЛАВ”

20 червня голова ГО “4.5.0. Переяслав” Руслан Стародуб повідомив, що завдяки донатам небайдужих змогли закупити за запитом військових чотири повербанки, які в комплекті з планшетами передадуть на один з гарячих напрямків.

24 червня повідомив про чергову поїздку на передову, де відвідав два підрозділи 30-ї та 143-ї бригад. Військовим доставили засоби РЕБ, планшети, повербанки, медичні матеріали, їжу швидкого приготування, засоби гігієни, смаколики, домашню випічку, консервацію, солодку та газовану воду й багато іншого.

“НЕСКОРЕНІ”

22 червня очільниця команди Ольга Дрига повідомила, що команда вкотре передала Переяславські посилки підтримки зі стравами швидкого приготування і маскувальними сітками військовому-земляку.

А 23 червня під час “Борщ-пікніку” сталася приємна подія. Молодята із Переяслава Оксана та Сергій Соловей на своєму весіллі зібрали для ЗСУ 12 тисяч 800 гривень, які передали команді “Нескорені”.

Також під час самого заходу волонтерки приготували 22 літри “Борщу смачного Переяславського” та різні смаколики. Таким чином зібрали 14 тисяч 300 гривень на допомогу військовим.

ВО “ПЕРЕЯСЛАВ”

18 червня волонтерки ВО “Переяслав” спакували 9 коробок із гостинцями для двох військових 137-го батальйону. А 19 червня на прохання захисників об’єднання передало їм всі види страв, які приготували.

20 червня об’єднання зробило дві відправки з гостинцями: 3 коробки для 3-ї танкової “залізної бригади”, в які поклали борщ, гречану, пшеничну, перлову каші, тефтелі та голубці. Додали ще й коробку вологих серветок, сушар, спрей від комарів та мазі. Також волонтерки допомогли захиснику Олегу Золотоверхому відремонтувати ходову частину його бойової автівки на суму 11 тисяч 500 гривень. А для його побратимів спакували та передали 5 коробок із готовими стравами та засобами гігієни.

24 червня очільниця об’єднання Жанна Федорук повідомила, що на прохання Раїси Набок, матері земляка-артилериста із 43-ї бригади, волонтерки відправили на Донецький напрямок 5 коробок із готовими стравами, гігієною та сухими перекусами з еко-чаями.

Інші

21 червня сім’я Піцур зі Стовп’яг (Дівичківська ТГ) закрила збір на бойовий пікап для свого сина та його побратимів із загону “Сталевий кордон”. За 20 днів вдалося зібрати 123 тисячі 648 гривень. Пікап вже прибув і найближчим часом його відправлять на фронт.

Нагадаємо, що 25 червня українські військові відбили штурм окупантів поблизу Андріївки. Повне зведення Генштабу читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору