Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі автомобіль BMW збив пішоходів: постраждав чоловік та маленька дитина

У Переяславі сталась ДТП. Автомобіль збив пішоходів.

26 червня близько 20:20 у Переяславі на вулиці Золотоніське шосе сталася ДТП. Автомобіль BMW збив пішоходів. Постраждав чоловік та його маленька дитина. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Правоохоронці встановили, що водій 2001 р.н. керуючи автомобілем BMW та рухаючись по вулиці Золотоніське шосе в напрямку виїзду з міста, на заокругленій ділянці дороги не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та наїхав на пішоходів, які намагались перейти дорогу поблизу проїжджої частини з правого боку по ходу руху автомобіля.

Внаслідок ДТП один із пішоходів 1990 р.н. отримав садини верхніх та нижніх кінцівок, обличчя, забій колінного суглобу, забійну рану повіки. Також донька потерпілого 2022 р.н. отримала садини шиї та забій ділянок голови. Після надання медичної допомоги, чоловіка та дитину відпустили додому.

Наразі за цією справою правоохоронці проводять перевірку.

Нагадаємо, що 25 червня у Переяславі жінка поскаржилася поліції, що їй заважає працювати генератор. Детальніше – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.