ЖИТТЯ

У Переяславі поліцейські зупинили автомобіль Opel Vectra: у водія виявили документи з ознаками підробки

 У Переяславі водій надав патрульним документи з ознаками підробки. Деталі. 

23 квітня у Переяславі, близько 11:00 на вулиці Замковій інспектори відділення розшуку та опрацювання матеріалів ДТП зупинили автомобіль Opel Vectra, водій якого надав, ймовірно, підроблені документи. Про це повідомили на Facebook-сторінці Патрульної поліції Борисполя, передає Інформатор.

Під час перевірки документів, які надав 58-річний водій, поліцейські виявили явні ознаки підробки: інформація нанесена кустарним способом, а серія не відповідає документу. Також, під час перевірки авто та його документів по наявним базам, патрульні не знайшли жодної інформації.

Оскільки у цієї події є ознаки кримінального правопорушення, патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Надалі слідчі встановлюватимуть всі обставини цієї справи.

Нагадаємо, що 22 квітня на Переяславщині поліцейські зупинили Honda Accord, водій авто перевищив швидкість, не мав права керувати, був із наркотиками. Деталі – тут.

Фото: Facebook-сторінка патрульної поліції Борисполя

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору