ЖИТТЯ

У Переяславі автомобіль збив 12-річну дівчинку: її госпіталізували

У Переяславі сталась ДТП. Автомобіль збив дівчинку. 

24 квітня близько 7:15 у Переяславі на вулиці Богдана Хмельницького сталася ДТП. Автомобіль ВАЗ 2106 збив 12-ти річну дівчинку. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Правоохоронці встановили, що водій автівки ВАЗ 2106 рухався вулицею Богдана Хмельницького в напрямку виїзду з міста. В цей час з правого боку, по ходу руху автомобіля, на проїжджу частину, раптово вибігла місцева жителька, дівчинка 2012 р.н. В результаті чого водій здійснив наїзд на дитину, яка перетинала дорогу у невстановленому місці.

Дівчинку госпіталізували, вона отримала перелом верхньої третини стегна. Станом на 10:50 на місці події продовжують працювати слідчі Бориспільського районного управління поліції.

Нагадаємо, що 23 квітня у Переяславі поліцейські зупинили автомобіль Opel Vectra, у водія виявили документи з ознаками підробки. Детальніше – тут.

Фото надали у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору