ЖИТТЯ

Як провести найближчі дні у Переяславі: актуальні анонси

Як провести найближчі дні у Переяславі? Є кілька цікавих варіантів.

Найближчими днями у Переяславі заплановано декілька цікавих подій. Ви зможете завітати на презентацію посмертної збірки воєнної поезії Іллі Чернілевського під назвою “Я птах між тенет”, переглянути мультфільм “Мавка: Лісова пісня”, а також відвідати сольний концерт учениці Переяславської мистецька школа імені Павла Сениці Марини Бродової. Окрім цього у музеї просто неба відбудеться благодійний захід на підтримку ЗСУ. Інформатор зібрав афішу актуальних анонсів.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ “Я ПТАХ МІЖ ТЕНЕТ”

Де: Університеті Григорія Сковороди в Переяславі, зала інформаційних ресурсів “Чумацький шлях”

Коли: 24 квітня, 13:00

Ціна: безкоштовно

В університеті Переяслава відбудеться презентація посмертної збірки воєнної поезії полеглого захисника, українського поета, співака, композитора, перекладача, актора дубляжу Іллі Чернілевського під назвою “Я птах між тенет”. До неї увійшло 38 поезій про війну, кохання і Батьківщину.

Відомо, що першу україномовну збірку автора “Я птах між тенет” видали накладом 1000 примірників. На презентації можна буде її придбати. Гроші з продажів спрямовують на потреби 110-ї бригади, в якій служив Ілля.

ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТФІЛЬМУ “МАВКА: ЛІСОВА ПІСНЯ”

Де: Університеті Григорія Сковороди в Переяславі, читальна зала імені Сигізмунда ІІІ

Коли: 24 квітня, 18:00

Ціна: безкоштовно

В УГСП влаштовують показ мультфільму “Мавка: Лісова пісня”. На вас чекає захоплива історія кохання Мавки та Лукаша, яка розгортається на тлі мальовничих українських пейзажів, зустріч з відомими персонажами українського фольклору – лісовиками, русалками, водяниками, чудова музика, яка підкреслює атмосферу фільму та емоції героїв та сучасна анімація, яка вражає своєю красою. Не пропустіть побачити цей шедевр української анімації на великому екрані в “Нічній бібліотеці”.

КОНЦЕРТ МАРИНИ БОРОДОВОЇ

Де: Переяславський центр культури і мистецтв, другий корпус

Коли: 25 квітня, 16:00

Ціна: безкоштовно

У четвер, із сольним концертом виступить учениця Переяславської мистецька школа імені Павла Сениці Марина Бродова із класу викладачки Юлії Нозровської.

БЛАГОДІЙНИЙ ЗАХІД НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Де: Музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини, Переяслав, вулиця Літописна, 61

Коли: 27 квітня, 12:00

Ціна: вхід до музею для дорослих – 120 гривень, для дітей, студентів, пенсіонерів – 60 гривень

У Національному історико-етнографічний заповіднику “Переяслав” відбудеться благодійний захід на підтримку ЗСУ. На вас чекає: концертна програма, ярмарок майстрів, майтер-класи, фотозони, традиційна українська кухня.

Нагадаємо, що у Переяславі побував директор видавництва “А-ба-ба-га-ла-ма-га” Іван Малкович. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору