ЖИТТЯ

На Переяславщині поліцейські зупинили Honda Accord: водій перевищив швидкість, не мав права керувати, був із наркотиками

На Переяславщині поліцейські зупинили автомобіль за перевищення швидкості. У водія виявили наркотики.

22 квітня близько 13:00 на 94-му кілометрі автодороги Київ-Харків біля території Студениківської громади патрульні поліції зупинили автомобіль Honda Accord. Він рухався зі швидкістю 153 км/год., що перевищує допустиму норму на 43 км/год. Про це повідомили на Facebook-сторінці патрульної поліції Київської області, передає Інформатор.

Під час перевірки документів 45-річного водія патрульні встановили, що він позбавлений права керування транспортними засобами, однак після цього вже не вперше сів за кермо. Окрім того, під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у нього 2 зіп-пакети з речовиною, схожою на наркотичну.

Правоохоронці склали адмінпротокол за ч. 5 ст. 126 (Керування особою, позбавленою права керування транспортними засобами повторно протягом року) та винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення швидкісного режиму більш як на 20 км/год.).

Також інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Слідчі вилучили речовини на експертизу та надалі встановлюватимуть всі обставини цієї справи.

Нагадаємо, що 20 квітня на Переяславщині жінка поскаржилася на сусідів. Причину дізнавайтесь тут.

Фото: Facebook-сторінка патрульної поліції Київської області

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору