ЖИТТЯ

В Україні зросте вартість закордонного паспорта: на скільки подорожчає документ

В Україні змінилася ціна закордонного паспорта. На скільки подорожчав документ розповіли у міграційній службі.

З 1 квітня державне підприємство “Поліграфічний комбінат “Україна” змінило вартість бланків паспорта громадянина України для виїзду за кордон. У зв’язку з цим зросла і загальна вартість оформлення цього документа. Про це Інформатору розповіли у Переяславському відділі Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у м. Києві та Київській області.

Повна вартість оформлення закордонного паспорта протягом 20 робочих днів з 1 квітня складатиме 958 гривень. У разі ж термінового оформлення протягом 3 або 7 днів – 1598 гривень.

Громадяни України, які оплатили адміністративні послуги та подали заяви для оформлення документів до 31 березня, отримають документи за старою ціною. Ті ж особи, які оплатили адмінпослуги до цього числа, але заяву для оформлення документів ще не подавали, зможуть здійснити доплату за тарифами, що діятимуть на момент подачі відповідних заяв.

Нагадаємо, що у міграційній службі пояснили, як оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору