ЖИТТЯ

Алла Яковченко стала чемпіонкою Європи: що ще цікавого було у спорті на Переяславщині

Чим жила спортивна Переяславщина протягом останніх днів? Розповідає Інформатор.

Спортсменка з Переяславщини стала дворазовою чемпіонкою Європи з гирьового спорту. Команда “Переяслав Teachers” виборола третє місце у флорбольному турнірі. А вихованці ДЮСШ стали призерами в легкоатлетичному кросі у Яготині. Інформатор розповідає про головні спортивні події, які трапились останніми днями.

17-21 квітня у Парижі (Франція) тривав чемпіонат Європи з гирьового спорту. У ньому взяли участь 350 спортсменів із 17 країн. У складі збірної України змагалася Алла Яковченко із села Веселе (Дівичківська ТГ). Про це повідомив голова Дівичківської громади Олександр Слюсар.

Алла Яковченко стала дворазовою чемпіонкою Європи: серед аматорів та серед ветеранів у вправі Р-12 (гвардійський ривок). Вона підняла 16-кілограмову гирю 232 рази за 12 хвилин.

20 квітня у Яготині відбулась першість з легкоатлетичного кросу “Яготинський пролісок”. У змаганнях взяли участь команди ДЮСШ з Переяслава, Згурівки, Березані, Баришівки, Яготина. Про це повідомили на Facebook-сторінці Переяславської ДЮСШ.

Представники Переяславської ДЮСШ показали гідні результати. У віковій категорії 2013 р.н. та молодші Анна Коноваленко посіла третє місце на дистанції 300 метрів.

Серед спортсменів 2011-2012 р.н. на дистанції 500 метрів переможницею стала Соломія Кожевнікова, а Влада Мостова посіла третє місце. З-поміж хлопців у цій віковій категорії Єгор Биков був першим, а Назар Пильтяй – другим. Софія Одинець здобула “бронзу” на дистанції 1000 метрів.

У віковій категорії 2009-2010 р.н. на дистанції 500 метрів Анастасія Стародубцева була другою, а Дарина Білько – третьою. Іван Гопкало у цій же віковій категорії також був другим.

У віковій категорії 2007-2008 р.н. Дмитро Подольній здобув перемогу на дистанції 500 метрів.

20-21 квітня у Києві відбувся третій тур змагань “Весняний Кубок КФК” та фінали Аматорської ліги чемпіонату України з флорболу. Команда “Переяслав Teachers” завершила змагання перемогою в трьох турах чемпіонату, набравши найбільшу кількість очок. У другий день змагань після фіналів Ліги команда Переяславської громади посіла третє місце. Про це повідомили на сайті міської ради Переяслава.

Нагадаємо, що після третього туру “Ліги дворів” не залишилося команд, які б не втрачали очок. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору