ЖИТТЯ

Усі лідери втратили очки, але Farmer’s food – менше: огляд 3 туру “Ліги дворів”

“Бурти” відібрали очки у Farmer’s food. Огляд третього туру “Ліги дворів”.

20 квітня відбувся третій тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. Після нього не залишилося команд, які б не втрачали очок, оскільки Мирне (Вороньківська ТГ) та Циблі (Циблівська ТГ) програли, а Farmer’s food (Переяслав) зіграв унічию. Про це повідомляє Інформатор.

Якби не протистояння Farmer’s food та переяславських “Буртів”, то цей ігровий день взагалі не запам’ятався би нічим особливим. Натомість, “Бурти” на рівних боролися із наразі головним фаворитом турніру, підтвердивши, що розгром у другому турі від Вовчкова (Переяславська ТГ) 1:11 був, скоріше, прикрим непорозумінням. Попри те, що футболісти “Буртів” не відсиджувалися у захисті, все ж нічиєї 1:1 могло би і не бути, якби не впевнена гра їхнього голкіпера Владислава Рубана. Його визнали і найкращим гравцем, і найкращим воротарем туру.

Farmer’s food нехай і втратив два очки, проте зберіг за собою перше місце. Та ще й лідирує тепер одноосібно, бо у, по суті, центральному матчі туру Мирне поступилося BOSS (Переяслав) 1:5. Це не є сенсацією, але рахунок дещо не відповідає перебігу подій на майданчику. Мирне не було аж настільки безнадійним, як може здатися з результату. Ця команда досить цупка, непоступлива, неприємна для суперників. На початку зустрічі деякий час навіть тримався рахунок 1:1. Втім BOSS взяв класом, і тепер має, як і Мирне, 6 очок та переслідує Farmer’s food.

По 6 очок після цього туру і у Вовчкова та Цибель, які грали між собою. Вовчківчани швидко зробили результат, ще у першому таймі оформивши розром. У підсумку – 10:2, “зелені” знищили другого суперника поспіль. На циблівчан же у найближчі тижні чекає спад у результатах: після Вовчкова зіграють із Farmer’s food, перепочинуть із “Кристалом” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ), а потім зустрінуться із BOSS та Juk Store (Переяслав). Чи варто там сподіватися більше, ніж на 3 очки?

Щодо Juk Store, то він також із 6 очками перебуває у когорті переслідувачів лідера. У цьому турі він прогнозовано спокійно переміг “Кристал” 14:4. Міг би і забивати більше, й пропускати менше, але навіщо перенапружуватись, якщо вже 27 квітня грати із BOSS? А то вже, як кажуть, матч за 6 очок.

Гру між Ratybor (Переяслав) та Великою Каратуллю (Переяславська ТГ) перенесли на пізніший термін. Ці дві команди досі не здобули очок, як і “Кристал”. Їх випереджають “Бурти”, які мають 4 очки і вже встигли зіграти і з Вовчковом, і з Farmer’s food.

СТАТИСТИКА ТА ТРАНСЛЯЦІЇ МАТЧІВ третього ТУРУ

Нагадаємо, що в другому турі Farmer’s food переміг Juk Store, а Вовчків – “Бурти”. Огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору