ЖИТТЯ

Вдарили сокирою та скинули в озеро: засудили трьох чоловіків, які вчинили вбивство на Бориспільщині

У 2023 році на Бориспільщині сталося вбивство. Трьох винуватців засудили.

У березні 2023 року в одному із сіл Бориспільського району в озері знайшли труп 36-річного жителя Херсонщини зі зв’язаними кінцівками. Поліцейські з’ясували, що напередодні в будинку на території садового товариства між двома чоловіками виник конфлікт, потім бійка. Один із правопорушників наніс сокирою удари по голові опоненту. Його поплічники зв’язали постраждалому руки й ноги алюмінієвим дротом та на візку довезли до озера, де скинули непритомного у водойму. Про це повідомив тодішній начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов, передає Інформатор.

1 липня 2024-го на сайті Київської обласної прокуратури сповістили, що суд визнав трьох жителів Київщини винними у скоєнні умисного вбивства за п. 12 ч. 2 ст. 115 ККУ.

Експерти встановили, що смерть постраждалого настала від утоплення. Заслухавши доводи прокурора, суд призначив двом з них покарання у вигляді 10 років позбавлення волі, третьому – 11. Нині чоловіки перебувають під вартою у слідчому ізоляторі.

Нагадаємо, що у березні житель Переяслава викрав у своєї матері унітаз. Як його покарав суд, дізнавайтесь тут.

Фото та відео: Facebook-сторінка поліції Бориспільщини

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору