ЖИТТЯ

Військові отримали повербанки, Starlink та їжу: як волонтери із Переяслава допомагали останнім часом

У Переяславі волонтери й надалі допомагають військовим. Як саме?

У Переяславі активно допомагають ЗСУ. Волонтери та просто небайдужі люди протягом останніх днів зібрали та передали захисникам багато необхідного. Деталі розповідає Інформатор.

ГО “4.5.0. ПЕРЕЯСЛАВ”

30 червня голова ГО “4.5.0. Переяслав” Руслан Стародуб повідомив, що закупив та відправив захисникам засоби та прилади за їхнім запитом. Завдяки донатам небайдужих людей змогли закрити такі потреби: Starlink, кабель до Starlink, два повербанки, домкрат, балонний ключ, мастило, фільтри. Закупили все це за близько 30 тисяч гривень.

ВО “ПЕРЕЯСЛАВ”

27 червня волонтерки ВО “Переяслав” спакували коробки із гостинцями для наших військових на Донецький напрямок: 23 пакети готових страв, вологі серветки, сушарі, спреї від комарів, салати, мед з горішками, каву, какао та екочаї.

28 червня очільниця об’єднання Жанна Федорук подякувала учням, батькам та вчителям Дем’янецької гімназії за передані для воїнів ЗСУ 30 футболок, 2 коробки вологих серветок та ящик засобів від комах. Подякувала також людям за коробку шкарпеток та футболок, сушені трави.

30 червня волонтери ВО “Переяслав” виготовили 1000 пакетів різних екочаїв, розфасували 36 пакетів шипшини і 38 пакетів чаю, виготовили 25 пакетів голубців та 70 пачок сухих перекусів із енергетичними батончиками.

Жанна Федорук також повідомила, що 1 липня склали велику коробку їжі, гігієни, засобів від комарів військовому-земляку Володимиру Доброскоку та його побратимам на Лиманський напрямок.

“НЕСКОРЕНІ”

Очільниця волонтерської команди “Нескорені” Ольга Дрига повідомила, що 27 червня відправили Переяславські посилки підтримки на два напрямки у Донецьку та Сумську області. Наповнили їх стравами швидкого приготування разом зі сальними намазками, додали засоби гігієни, спреї від комах, сухий душ, сушар, енергетики.

1 липня розповіла, що нещодавно передали захисникам-землякам Переяславські посилки підтримки зі стравами швидкого приготування.

Нагадаємо, що жителі Переяслава також можуть допомогти військовим. Актуальні збори – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору