ЖИТТЯ

Чим волонтери із Переяслава допомають захисникам: звіти за останні дні

У Переяславі волонтери й надалі допомагають військовим. Як саме?

У Переяславі активно допомагають ЗСУ. Волонтери та просто небайдужі люди протягом останніх днів зібрали та передали захисникам багато необхідного. Деталі розповідає Інформатор.

ГО “4.5.0. ПЕРЕЯСЛАВ”

18 липня голова ГО “4.5.0. Переяслав” Руслан Стародуб повідомив, що отримав фотозвіт від захисників, яким передавав зарядну станцію EcoFlow. Також відправили два FPV-дрони та різні потрібні речі за запитом захисників-земляків. Він додав, що організація отримала черговий Starlink, який наступного дня відправили захисникам. Подякував за донати та працівникам клубу Трубайлівки за 15 маскувальних сіток.

ГО “СЕРЦЯ ПЕРЕЯСЛАВЩИНИ”

22 липня очільниця ГО “Серця Переяславщини” Інна Марченко повідомила, що волонтери придбали та переслали захисникам 2 акумулятори.

“НЕСКОРЕНІ”

12 липня очільниця команди “Нескорені” Ольга Дрига повідомила, що волонтери передали посилки підтримки зі стравами швидкого приготування захиснику-земляку та його побратимам з 93-ї ОМБр “Холодний Яр”.

13 липня сповістила, що 2 Starlink, на які проводили збір, вже надійшли захисника із 79-ї ОДШБр.

16 липня повідомила, що надіслали захисникам посилки із сухим душем, вологими серветками, футболками та нижньою білизною. У них, зокрема, збільшили кількість енергетичних ягідно-фруктово-горіхових сумішей, адже спека дається взнаки, тому запаси енергії потрібно відновлювати.

Цього ж дня повідомила, що посилки підтримки зі стравами швидкого приготування і маскувальну сітку від трудівниць клубу Хоцьківського старостинського округу надіслали земляку і його побратимам.

19 липня Ольга Дрига висловила вдячність за підтримку Альоні Теслюк, яка надіслала дві коробки макаронів для виробництва супів швидкого приготування. Також подякувала Світлані Шовак та всім, хто долучився до збору, на підтримку виробництва страв швидкого приготування. Цього разу волонтери отримали із Закарпаття сухі овочі для каш і супів, спеції, гриби, а також дитячі малюнки.

20 липня “Нескорені” повідомили, що отримали звіт від 3-ї штурмової бригади, яким передавали Переяславські посилки підтримки зі стравами швидкого приготування.

21 липня Ольга Дрига написала, що волонтерки зібрали та передали посилки зі стравами швидкого харчування для захисників.

ВО “ПЕРЕЯСЛАВ”

16 липня голова волонтерського об’єднання “Переяслав” Жанна Федорук подякувала Валентині Савчук за вакууматор та набори плівки до нього.

Цього ж дня повідомила, що 15 липня на прохання воїнів із Лиманського напрямку спакували 5 коробок гостинців.

20 липня Федорук подякувала всім, хто надав об’єданню сушені трави, спеції, цибулю та часник для приготування страв швидкого приготування, а також за донати на генератор для роботи.

Нагадаємо, що нещодавно ми дізнавались у Інни Марченко про те, як волонтериться прямо зараз. Інтерв’ю – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору