Переяслав Перейти на сайт

Чим волонтери із Переяслава допомагають захисникам: звіти за останні дні липня

У Переяславі волонтери й надалі допомагають військовим. Як саме?

У Переяславі активно допомагають ЗСУ. Волонтери та просто небайдужі люди протягом останніх днів зібрали та передали захисникам багато необхідного. Деталі розповідає Інформатор.

ГО “4.5.0. ПЕРЕЯСЛАВ”

24 липня голова ГО “4.5.0. Переяслав” Руслан Стародуб повідомив, що завдяки небайдужим підвантажив земляків-військових засобами гігієни, їжею швидкого приготування та готовою їжею.

ГО “СЕРЦЯ ПЕРЕЯСЛАВЩИНИ”

26 липня очільниця ГО “Серця Переяславщини” Інна Марченко повідомила, що закрила збір на тепловізор для 114-ї бригади.

“НЕСКОРЕНІ”

23 липня очільниця команди “Нескорені” Ольга Дрига повідомила, що волонтери передали посилки підтримки зі стравами швидкого приготування, домашніми сальними намазками, солоними огірками, енергетичними напоями та деякими речами на Донецький напрямок. Доповнили все окопними свічками, маскувальними сітками, засобами від комах, розпалювачами і дитячими малюнками.

29 липня повідомила, що відправили посилки зі стравами швидкого приготування та засобами гігієни у Донецьку та Харківську області. Додала, що запитів від військових ще вдосталь: “Цей тиждень відправлення щодня. Наше виробництво швидкого харчування працює, волонтери продовжують сушити овочі і фасувати вже готові страви. Крім цього, ми доукомплектовуємо харчування необхідною гігієною, засобами індивідуального захисту і деякими речами, які маємо в наявності час від часу. Зараз маємо потреби у футболках, газових балончиках, каві, індивідуально запакованому печиві і льодяниках. Також вже відправляємо окопні свічки, бо ночі стали холодні, та в’язані килимки”.

ВО “ПЕРЕЯСЛАВ”

24 липня голова волонтерського об’єднання “Переяслав” Жанна Федорук повідомила, що 20 липня підвантажили військових 5 коробками із гігієною, засобами від комах, чаями та кавою. Також дали футболок, шкарпеток, нижню білизну, знеболювальні. А 23 липня відправили їм поштою ще 6 коробок зі смаколиками.

Цього ж дня Федорук сповістила, що 23 липня відправили “Переяславські гостинці” 10-му окремому прикордонному загону в Сумську область. Завантажили 2 коробки готових страв та 1 коробку із сухими перекусами та еко-чаями.

25 липня ВО “Переяслав” передало 3 коробки гостинців для 44-ї ОМПБр на Куп’янський напрямок та 7 коробок на Донецький напрямок. 28 липня відправили 47-й бригаді 4 коробки готових страв та гігієну, а 4 коробки – 137-му батальйону на Сумський напрямок.

Нагадаємо, що вночі 31 липня росіяни випустили по Україні 89 ударних дронів. Про наслідки – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.