ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка знайшла свою 37-річну подругу мертвою

Як минули 14 та 15 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 14 та 15 вересня. Інформатор переповідає найцікавіше.

14 вересня, 16:02. Переяслав. Жінка повідомила, що хтось взламав її акаунт у Telegram та розсилає повідомлення від її імені, де просить 15-17 тисяч гривень. Потім у телефонній розмові сказала, що звернулася для інформування.

16:54. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Поліції повідомили про можливі протиправні дії стосовно жінки. За цим фактом проводять перевірку.

15 вересня, 12:05. Переяслав. Заявниця поскаржилась, що знайомий не віддає її речі. Викликала наряд поліції. Зрештою за цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

20:06. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що виявила труп своєї подруги 1987 р.н. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

Також за дві доби поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Семенівці (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що раніше у Переяславі затримали чоловіка, який збував наркотики. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору