Млинці в паніровці – це оригінальна та смачна варіація традиційної страви. Спробуйте приготувати.
Млинці в паніровці – це цікава та смачна альтернатива класичним млинцям. Паніровка може бути із сухарів, борошна або навіть вівсяних пластівців. Це створює хрустку скоринку, яка чудово поєднується з ніжним тістом. Інформатор розповідає рецепт, посилаючись на Instagram-сторінку кулінарної блогерки Юлії Сенич.
Інгредієнти:
- 220 г борошна
- 500 мл молока
- 7 курячих яєць
- 2 ст. л. цукру
- 150 г шинки
- 255-260 г твердого сиру
- 150 г грибів
- 100 г сирного соусу (або майонезу чи сиру “Філадельфія”)
- 250 г панірувальних сухарів
- дрібка солі
- 2-3 ст. л. олії
- вершкове масло – для смаження
Приготування:
- Збийте яйця з цукром та сіллю. Додайте 110 г борошна, під час перемішування вінчиком влийте ледь тепле молоко.
- Додайте залишок борошна та олію. Ретельно перемішайте та залиште тісто відпочити на 15 хвилин.
- Обсмажте млинці на середньому вогні приблизно 3-5 хвилин з кожного боку.
- Кожен млинець змастіть соусом/майонезом/сиром “Філадельфія”.
- Викладіть шинку, гриби, сир і закрутіть млинець.
- Для кляру збийте яйця із сіллю. Обваліть кожен млинець в яйці і далі в панірувальних сухарях.
- Обсмажуйте млинці до золотої скоринки 5-7 хв. з кожного боку.
Фото: Instagram-сторінка Юлії Сенич
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.