ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте млинці в паніровці

Млинці в паніровці – це оригінальна та смачна варіація традиційної страви. Спробуйте приготувати.

Млинці в паніровці – це цікава та смачна альтернатива класичним млинцям. Паніровка може бути із сухарів, борошна або навіть вівсяних пластівців. Це створює хрустку скоринку, яка чудово поєднується з ніжним тістом. Інформатор розповідає рецепт, посилаючись на Instagram-сторінку кулінарної блогерки Юлії Сенич.

Інгредієнти:

  • 220 г борошна
  • 500 мл молока
  • 7 курячих яєць
  • 2 ст. л. цукру
  • 150 г шинки
  • 255-260 г твердого сиру
  • 150 г грибів
  • 100 г сирного соусу (або майонезу чи сиру “Філадельфія”)
  • 250 г панірувальних сухарів
  • дрібка солі
  • 2-3 ст. л. олії
  • вершкове масло – для смаження

Приготування:

  1. Збийте яйця з цукром та сіллю. Додайте 110 г борошна, під час перемішування вінчиком влийте ледь тепле молоко.
  2. Додайте залишок борошна та олію. Ретельно перемішайте та залиште тісто відпочити на 15 хвилин.
  3. Обсмажте млинці на середньому вогні приблизно 3-5 хвилин з кожного боку.
  4. Кожен млинець змастіть соусом/майонезом/сиром “Філадельфія”.
  5. Викладіть шинку, гриби, сир і закрутіть млинець.
  6. Для кляру збийте яйця із сіллю. Обваліть кожен млинець в яйці і далі в панірувальних сухарях.
  7. Обсмажуйте млинці до золотої скоринки 5-7 хв. з кожного боку.

Фото: Instagram-сторінка Юлії Сенич

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.

Нагору