Кабачкова намазка – це універсальна закуска. Спробуйте приготувати.
Поєднавши кабачки з ароматними спеціями та зеленню, можна створити смачну намазку. Вона чудово підійде до хліба, крекерів або як заправка для різноманітних салатів. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 1 кабачок
- 2 шт. плавленого сиру
- 3 зубчики часнику
- 2 ст. л. оливкової олії
- пучок кропу
- сіль та перець за смаком
Приготування:
- Помийте кабачки та поріжте їх кубиками. Відправте на пательню на 10-15 хвилин, накрийте кришкою і періодично помішуйте.
- Додайте до кабачків часник, посоліть, поперчіть, перемішайте та потушкуйте ще 5 хвилин. Якщо кабачки готові, а соку все ще багато, залиште їх на кілька хвилин на вогні без кришки. Стежте за тим, щоби вони не смажилися.
- Перекладіть кабачки в блендер та додайте 2 плавлені сирки. Подрібніть все разом до однорідності.
- Перелийте готову суміш у посуд та поставте у холодильник.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.