ЖИТТЯ

Диво від святого Миколая: волонтери збирають гроші на подарунки дітям з інвалідністю

Вже зовсім скоро настануть свята, всі з нетерпінням чекатимуть на подарунки. Але не кожна дитина може їх отримати. Не будьте байдужими, подаруйте дітям диво.

Волонтерський відділ студентської ради Університету Григорія Сковороди у Переяславі оголосив на своїй Facebook-сторінці про збір коштів на подарунки для вихованців стаціонарного відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю. Про це повідомляє Інформатор.

“19 грудня – день Святого Миколая. На фото – дітки з реабілітаційного центру “Калинка” (у Переяславі відділення реабілітації досі часто так називають – ред.). У час, коли не було карантину, волонтерський відділ та усі бажаючі студенти нашого університету відвідували діток, дарували подарунки та проводили з ними час, грались та спілкувались. Цього року поїхати туди ми не маємо можливості (через карантинні обмеження), тому вирішили спробувати зробити добру справу дистанційно. Ми хочемо попросити усіх небайдужих, хто має можливість зробити невеличкий, але вагомий внесок, та допомогти зібрати кошти, щоб купити діткам те, що потрібно до дня Святого Миколая”, – йдеться у повідомленні.

Допомогти можна, надіславши будь-яку суму на картку:

5168 7427 3205 4741 (ПриватБанк, Демяненко Леонід Олексійович).

Оксана Симоненко

Нагору