ЖИТТЯ

Відомий у Переяславі активіст Микола Богатир вже близько місяця не має роботи (ОНОВЛЕНО)

Після ліквідації Переяслав-Хмельницького району люди, які працювали в апараті адміністрації, втратили роботу. Зокрема, йдеться й про Миколу Богатиря.

Відомий на Переяславщині активіст та краєзнавець Микола Богатир був методистом з питань розвитку туризму районного будинку культури. Зараз цей заклад переходить на баланс міста, а посади скорочують. Про це Богатир розповів в інтерв’ю Youtube-каналу “ProSlav”, повідомляє Інформатор.

“Близько місяця я, можна сказати, безробітний, – сказав Микола Богатир. – Але поки що про це не думаю. Були різні пропозиції: працювати в заповіднику, в громадах. Та зараз я все відкидаю. Бо хочу знайти механізм: як зробити інформаційно-просвітницький центр (“Народний музей” – ред.) таким, як запланував собі. І є ще багато проєктів, які хотілось би, щоб вижили. Відповідно думок про посади у мене зараз немає. Але це питання, можливо, пізніше стане для мене актуальним – тоді й подумаємо”.

Раніше Інформатор писав про те, що “Народний музей” у Переяславі зможе перезимувати завдяки благодійникам. Микола Богатир – один із засновників цього закладу.

ОНОВЛЕННЯ. Після публікації цієї замітки у соцмережах Микола Богатир написав її автору про певну неточність. У інтерв’ю активіст хотів сказати, що ще місяць точно матиме роботу, але дещо нечітко висловився. Також уточнив, що заповідник пропонував йому роботу ще півтора року тому.

Віталій Усик

Нагору