ЖИТТЯ

Як зранку встати з ліжка: корисні поради

Більшість людей не люблять прокидатися рано вранці, тому що це щонайменше дискомфортно. Багато в кого, хто встає з ліжка через силу, псується настрій, з’являється агресія та небажання робити будь-що.

Для того, щоб вам було простіше прокидатися зранку, Інформатор підібрав декілька порад.

  • Достатня кількість світла – прокидатись необхідно у світлій кімнаті. На вікнах бажано мати штори світлих відтінків, які б з легкістю пропускали сонячні промені. Якщо ж зранку за вікном ще темно, одразу вмикайте світло.
  • Температура повітря – щоб відчувати себе бадьорим зранку, треба провітрювати приміщення перед сном.
  • Музика – значно приємніше прокидатися під будильник з лагідною та приємною мелодією, яка бадьорить та заряджає позитивною енергією на цілий день.
  • Цитрусові фрукти – вони мають запах, який сприяє припливу сил і допомагає швидко прокинутися вранці. Випивши склянку цитрусового фрешу або відчувши аромат цих фруктів десь поруч, спати вже точно не хотітиметься.
  • Теплі речі поруч із ліжком – покладіть неподалік від вашого ліжка теплу кофту або халат, шкарпетки або капці, щоб вам не довелося турбуватися про ранкову прохолоду, а одразу ж можна було закутатись в щось тепленьке.
  • Важливі зустрічі – хорошою мотивацією для вчасного ранкового пробудження буде призначення на ранковий час важливих зустрічей. Швидше за все, ви негайно встанете з ліжка, якщо будете знати, що вас чекають важливі справи.
  • Склянка води – як тільки прокинетеся, випийте склянку води. Це сприяє підтримці водного балансу організму і допомагає відчувати себе бадьоріше та бути активними. Перед тим, як лягти спати, поставте склянку з водою поруч з ліжком.

Також мотивацією встати з ліжка може бути кулінарія –  приготуйте швидкий десерт для гостей. Якщо захочете прогулятися Переяславом, не забувайте, що зараз ожеледиця. Дотримуйтеся рекомендацій, які Інформатор опублікував раніше.

Оксана Симоненко

Нагору