ГРОШІ

У Стовп’ягах обгородили будинок культури. Витратили 99 тисяч гривень

У Стовп’ягах встановили паркан за 64 тисячі гривень. Всього витратили на демонтаж та встановлення нової огорожі 99 тисяч. Новий паркан має довжину 215 метрів.

Учора, 9 грудня, завершили встановлення огорожі навколо будинку культури в селі Стовп’яги Дівичківської ОТГ. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Дівичківську об’єднану територіальну громаду.

Роботи з демонтажу старого паркану та встановлення нового коштували місцевому бюджету 98 тис. 999 гривень, з яких 63 тис. 999 – це закупівля матеріалу. Тендер на поставку матеріалу для робіт виграло ТОВ “Spirit” (м. Київ). У 35 тисяч гривень обійшовся демонтаж старої огорожі та встановлення нової європейського зразка (215 метрів паркану із сітки з воротами та хвірткою). Ці роботи виконував ФОП Косцевич М.О.

Старий паркан з металевих профілів склали на території комунального підприємства громади. В майбутньому за можливості його реставрують та використають для потреб ОТГ.

Нагадаємо, що у Переяславі в лікарні встановлюватимуть нові вікна за пів мільйона гривень. Раніше в Стовп’ягах обладнали систему для очищення води.

Оксана Симоненко

Нагору