Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Розпочинається чемпіонат Переяславщини з футзалу: хто з ким гратиме

Чемпіонат Переяславщини з футзалу стартує вже цієї суботи, 12 грудня. У ньому візьмуть участь 17 команд.

Цьогоріч традиційний зимовий чемпіонат Переяславщини з футзалу буде відкритим. Тобто у ньому візьмуть участь команди не лише з ОТГ нашого району, а й з інших. Також відтепер скасували легіонерство, як таке: легіонерами в нашому чемпіонаті вважатимуться лише футболісти з іншої країни. Про це Інформатору повідомив голова районної федерації футболу Владислав Столяренко.

На засіданні виконкому напередодні турніру розглядали три варіанти його проведення:

  • вища та перша ліга (розділення за бажанням команд);
  • вища та перша ліга (за рейтингом минулих років);
  • дві групи, розділені за жеребом. Після двох кіл по чотири найкращі з кожної виходять до плей-оф.

Обрали останній варіант. Тож у першій групі між собою зіграють такі команди: “Матадор” (місто), Демки (Черкащина), “Амер” (Пологи-Чобітьки), “Переяслав”, Капустинці (Яготинський район), Вовчків, BOSS (випускники університету, які раніше грали в різних районних командах), Циблі, Велика Каратуль. У другій групі позмагаються: “Матадор-2” (молодіжний склад), “Церера” (Студениківська ОТГ), “Кристал” (Яготин), “Дружба” (Згурівка), “Дніпро” (Дівички), “Солонці STAR” (гравці віком за 35 років), “Солонці” (місто), Гайшин.

У першому турі в суботу відбудуться такі матчі:

Група А: Демки – Велика Каратуль, “Амер” – Циблі, “Переяслав” – BOSS, “Матадор” – Вовчків. Група Б: “Матадор-2” – Гайшин, “Церера” – “Солонці”, “Кристал” – “Солонці STAR”, “Дружба” – “Дніпро”.

У другому турі в неділю зустрінуться:

Група А: BOSS – “Матадор”, Циблі – “Переяслав”, Велика Каратуль – “Амер”, Капустинці – Демки. Група Б: Гайшин – Дніпро, “Солонці STAR” – “Дружба”, “Солонці” – “Кристал”, “Матадор-2” – “Церера”.

Початок о 9:00. Нагадуємо, через карантинні обмеження вболівальників до спортзалу не впускатимуть. Про інші обмеження читайте в попередній публікації Інформатора.

Арбітрами на чемпіонаті працюватимуть: Андрій Середа, Сергій Свириденко, Мехман Дола, В’ячеслав Заболотній, Руслан Костенко та Владислав Столяренко.

Нагадаємо, чемпіонат з великого футболу завершився 28 листопада. Чемпіоном стала команда з Дем’янець, яка у “золотому” матчі із Семенівкою втримала позитивний для себе результат. У футзальній першості ці команди участі вирішили не брати.

Віталій Усик

Нагору