ЖИТТЯ

Жителька Переяслава взяла участь в онлайн-конкурсі Мисс&Миссис Туризм

Яна Талько бере участь в міжнародному конкурсі Мисс&Миссис Туризм, який створений для представниць туристичної індустрії. Голосування відбувається на російському сайті. 

Всього на сайті зараз 239 анкет. До кінця голосування залишилось 10 днів. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт Мисс&Миссис Туризм.

Конкурс заснований московським ТОВ “Бьюти Тревел Профи”. Участь беруть представниці з багатьох країн – конкурс міжнародний. Має чотири етапи: реєстрація, онлайн-голосування, підрахунок голосів та фінал. Фінал конкурсу відбудеться в Туреччині в RIXOS HOTEL з 14 до 18 січня 2021 року. До нього потраплять 15 претенденток, за яких віддадуть найбільше голосів. Після кількох конкурсів під час гала-вечері визначать переможницю та ще двох віцеміс.

Учасниці із Переяслава Яні Талько 32 роки, вона півтора року працює керівником в туристичній агенції “Тури в літо” Т&Т. Про себе розповідає: “Люблю подорожувати, туризм – не просто робота, а щось велике в моєму житті”.

Нагадаємо, що міжнародний конкурс імені Петра Яцика відбувається дистанційно. Учасники з Переяслава показують гарні результати.

Оксана Симоненко

Нагору