ЖИТТЯ

Чемпіонат Переяславщини з футзалу: обидва “Матадори” розпочали з перемоги

12 грудня розпочався відкритий чемпіонат Переяславщини з футзалу. Матчі першого туру в обох групах відбулися без глядачів.

Окрім команд ОТГ, які розміщуються на території Переяславщини, до цьогорічних змагань долучилися “Кристал” з Яготина, Капустинці з Яготинського району, “Дружба” зі Згурівки та Демки з Черкащини. Матчі проходять без вболівальників через карантинні обмеження. Про це повідомляє Інформатор.

Команди розділені на дві групи: в одній 9, в іншій 8 команд. По чотири найкращих із кожної після двох кіл пройдуть до плей-оф.

У групі А найзапеклішим було протистояння між “Переяславом” та командою BOSS, у якій зібралися випускники переяславського університету. Вже в першому таймі “Переяслав” програвав 2:4, однак виправив хід поєдинку і навіть вийшов уперед 5:4. Та все ж “боси” змогли зрівняти – 5:5 у підсумку. Гості з Черкащини – Демки – програли Великій Каратулі 3:5. Циблі перемогли 4:2 “Амер” з Поліг-Чобітьок, а “Матадор” (місто) – Вовчків 10:1.

Не менш впевнено зіграв і молодіжний склад “Матадора” у групі Б – розібрався з Гайшином 5:3. “Дружба” перемогла “Дніпро” з Дівичок 6:4. У інших двох матчах групи обійшлося без інтриги: “Церера” (Студениківська ОТГ) – “Солонці” (місто) 1:9, “Кристал” – “Солонці STAR” 9:0.

Як повідомив Інформатору голова районної федерації футболу Владислав Столяренко, все сьогодні минуло без проблем. Дещо складно було виганяти вболівальників зі спортзалу, проте вдалося. Другий тур відбудеться завтра, 13 грудня, – як завжди, у спортзалі університету. Наголошуємо, через карантин на матчі не допускають глядачів.

Про конкретні обмеження на футзальному турнірі Інформатор детально писав раніше. Читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору