ЖИТТЯ

Чемпіонат Переяславщини з футзалу: Велика Каратуль очок ще не втрачала, а Гайшин не здобував

13 грудня відбувся другий тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. Цього разу вболівальники навіть не намагалися потрапити на матчі.

Після двох турів із сімнадцяти команд, які беруть участь в чемпіонаті, п’ять поки що не втратили жодного очка: Велика Каратуль, “Матадор”, “Матадор-2”, “Кристал” та “Дружба”. Капустинці із Яготинського району досі не провели жодної гри: перший тур пропускали за календарем, до другого просто не були готові. Про це повідомляє Інформатор.

У групі А “Матадор” із Переяслава переміг команду випускників нашого університету BOSS 3:0. Велика Каратуль впевнено розібралася із “Амером” з Поліг-Чобітьок 10:3. Обидва ці переможці лідирують в групі, однак великокаратульці ще не грали із серйозними суперниками. “Переяслав” знову не обійшовся без проблем, але все ж здобув перемогу над Циблями 6:4. Він із чотирма очками посідає третє місце. Матч Капустинці – Демки (Черкащина) перенесено.

У групі Б “Кристал” з Яготина після розгрому ветеранського складу “Солонців” у першому турі впевнено впорався і з основним – 12:4. Ще один гість чемпіонату “Дружба” зі Згурівки розгромила “Солонці STAR” 9:2. Знову переміг і “Матадор-2” – цього разу “Цереру” зі Студениківської ОТГ 4:3. Досить сенсаційно жодного очка досі не здобув Гайшин. У другому турі його розгромив дівичківський “Дніпро” 9:4.

Нагадаємо, що через карантинні обмеження на матчі не пускають вболівальників. Сьогодні вони навіть не приїздили до університету, на відміну від вчорашнього дня, розповів голова районної федерації футболу Владислав Столяренко.

Детальніше про обмеження під час проведення футзальної першості Інформатор писав раніше. Про матчі першого туру читайте тут.

Вболівальників біля майданчика немає

Під час матчу Велика Каратуль – “Амер”

У холі біля спортзалу – порожньо

Віталій Усик

Фото Інформатору надав Владислав Столяренко

Нагору