ЖИТТЯ

Чемпіонат Переяславщини з футзалу: три команди досі не втрачали очок

Сьогодні, 19 грудня, відбувся третій тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. Після нього у двох групах залишилося лише три команди, які не втрачали очок.

Після трьох турів із сімнадцяти команд, які беруть участь в чемпіонаті, три поки що не втратили жодного очка: “Матадор”, “Кристал” та “Дружба”. Велика Каратуль та “Матадор-2” після своїх суботніх матчів випали із цієї когорти. Про це повідомляє Інформатор.

У групі А Велика Каратуль після двох перемог над досить посередніми командами дала бій і одному з фаворитів турніру – “Переяславу”. Великокаратульці навіть першими повели в рахунку, але згодом почали відставати. Зрештою, закінчили бойовою нічиєю – 3:3. Перший матч у чемпіонаті провели Капустинці з Яготинщини. Перемагаючи “Амер” з Поліг-Чобітьок 2:0, вони не втримали перевагу – поступилися 3:4. Нелегко в цьому турі було й переяславському “Матадору” – переміг Циблі з рахунком 5:4. А ось BOSS (випускники університету) не відчув проблем у протистоянні з Вовчковом – 7:1.

У групі Б поєдинок лідерів завершився впевненою перемогою “Кристала” (Яготин) над “Матадором-2” – 3:0. Та й в інших матчах запеклих протистоянь не вийшло: “Церера” (Студениківська ОТГ) – Гайшин 4:11, “Дружба” (Згурівка) – “Солонці” (місто) 5:2, “Дніпро” (Дівички) – “Солонці STAR” 4:1.

Завтра, 20 грудня, відбудеться четвертий тур. У обох групах є матчі, що інтригують: приміром, Велика Каратуль – “Матадор” у групі А та “Матадор-2” – “Дружба” у групі Б.

Нагадаємо, грають команди у спортзалі переяславського університету. Через карантинні обмеження вболівальників на матчі впускають.

Інформатор повідомляв результати й попередніх турів. Як зіграли у другому, читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору