ЖИТТЯ

Чемпіонат Переяславщини з футзалу: “Кристал” розгромив “Цереру” 18:0

Сьогодні, 20 грудня, відбувся четвертий тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. У обох групах вже помітні явні фаворити.

Після чотирьох турів максимальні 12 очок набрали “Матадор”, “Кристал” та “Дружба”. Без залікових пунктів досі Капустинці, Демки, “Церера” та “Солонці STAR”. Про це повідомляє Інформатор.

У групі А в напруженому протистоянні із Циблями першу перемогу здобув Вовчків – 7:6. Капустинці з Яготинщини цілий тайм протрималися на рівних із “Переяславом”, рахунок був 1:1. Але в другій половині зустрічі переяславці все ж зіграли на класі – у підсумку 9:1 на їхню користь. Велика Каратуль також у першому таймі нав’язала боротьбу іншій переяславській команді – “Матадору”, однак лідер групи все ж дотиснув суперника – 9:4. “Амер” (Пологи-Чобітьки) переміг 6:2 Демки із Черкащини, таким чином долучившись до боротьби за плей-оф.

Наразі в групі А до четвірки лідерів входять: “Матадор” із 12 очками, “Переяслав” із 8, Велика Каратуль із 7 та “Амер” із 6. Поблизу BOSS (випускники університету), який пропускав цей тур за календарем і має в доробку 4 очки.

У групі Б все значно передбачуваніше. “Кристал” із Яготина буквально познущався над “Церерою” (Студениківська ОТГ) – 18:0. Це найкрупніша перемога у цьому сезоні. “Ожив” Гайшин, здобувши другу звитягу поспіль, – тепер над командою “Солонці STAR” 4:2. А ось “Матадор-2” вдруге поспіль програв і знову лідеру – “Дружбі” зі Згурівки 1:7. Дівичківський “Дніпро” впевнено обіграв міські “Солонці” – 10:2.

У групі Б до четвірки лідерів входять: “Кристал” та “Дружба”, в яких по 12 очок, “Дніпро” з 9, а за четверту позицію змагаються “Матадор-2” та Гайшин, у яких по 6 очок. Нагадаємо, до плей-оф кваліфікується саме по чотири найсильніші команди з обох груп.

Наступні два тури відбудуться через тиждень. Команди грають у спортзалі переяславського університету. Через карантинні обмеження вболівальників на матчі впускають.

Інформатор повідомляв результати й попередніх турів. Як зіграли у третьому, читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору