ЖИТТЯ

В університеті Переяслава школярі презентували “манівські” роботи

Сьогодні, 22 грудня, в Університеті імені Григорія Сковороди в Переяславі стартував I етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт членів закладу “Мала академія наук учнівської молоді”. Програма конкурсу складалася з двох етапів: урочисте відкриття та постерний захист з науковою конференцією.

На відкритті ведучий представив голову журі – Василя Дудара, проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності університету. Василь Леонідович привітав учасників конкурсу та побажав їм успіху. Вручив подяки від Департаменту освіти і науки КОДА Тетяні Красюк, директорці районного центру освіти та творчості, та Людмилі Осауловій, методистці цього ж закладу. Також на урочистому відкритті виступив клуб спортивного бального танцю “Dance Life”. Про це повідомляє Інформатор з місця події.

Загальна кількість учасників – 100 осіб. Серед них – кандидати та члени Малої академії наук, учні 9-11 класів та здобувачі позашкільної освіти відповідного віку Переяславської, Дівичківської, Циблівської, Ташанської та Студениківської ОТГ. За результатами найкращі проєкти пройдуть до II (обласного) етапу конкурсу.

Голова журі Василь Дудар

Виступ клубу спортивного бального танцю “Dance Life”

Голова журі вручив подяки від Департаменту освіти і науки КОДА Тетяні Красюк…

… та Людмилі Осауловій

Урочистості провели в актовій залі університету

Учасниці та гості конкурсу

Нещодавно студентка Університету Григорія Сковороди в Переяславі Олеся Бессальнова стала переможницею Кубку України з армспорту. Змагання відбулися 12-13 грудня в смт Воловець Закарпатської області.

Юлія Кравченко

Фото: Андрій Дударь

Нагору