ЖИТТЯ

У благодійному забігові «БІЖИ = ВРЯТУЙ» взяли участь близько сорока спортсменів: відеорепортаж

У неділю, 27 грудня, біля дамби на пляжі Дніпра відбувся забіг «БІЖИ = ВРЯТУЙ». Збирали кошти на лікування переяславських дітлахів – Владислава Козоріза та Сергія Кравченка. Участь взяли приблизно 40 спортсменів.

Всі учасники забігів зробили благодійний внесок від 200 гривень для допомоги Владиславу та Сергію. Наразі точна сума зібраних коштів невідома, оскільки триває підрахунок. Про це повідомляє Інформатор з місця подій.

Забіг проводився на трьох дистанціях: 21, 10 та 5 кілометрів. Першим дістався фінішу сімнадцятирічний Данил (прізвище не назвав), він подолав дистанцію в 21 кілометр:

– Мені декілька днів тому виповнилося 17 років. Я займаюся бігом з 14-ти. Бігти було добре, настрій дуже хороший, організація заходу на вищому рівні. Все супер! Бігайте! – прокоментував події переможець.

Організатором забігу «БІЖИ = ВРЯТУЙ» був переяславець Сергій Гаценко. Він також взяв участь в забігу. Разом із дружиною подолав дистанцію 21 кілометр. Коментар Сергія ви можете почути в нашому відеорепортажі.

Ведучим урочистої події був депутат міської ради Андрій Іващенко. На захід завітав і голова Переяславської ТГ Вячеслав Саулко. Серед учасників забігу також був Андрій Оністрат – бізнесмен, банкір, віце-президент Федерації триатлону України.

Служба порятунку також була на місці

Номер є в кожного бігуна

Сергій Гаценко після подолання дистанції у 21 кілометр

Сергій разом з дружиною добігають фінішу

Із жінок фінішувала першою

Кожен у той момент відчував себе переможцем

На марафоні можно було попити чай, зігрітися й поласувати цукерками

Так тримати!

У цих людей не тільки сильні легені, а ще й добре серце

Сімнадцятирічний Данил найпершим дістався фінішу

Старт забігу на 5 кілометрів

Бігуни тримаються разом

Міський голова Вячеслав Саулко висловив подяку і шану бігунам-волонтерам

Нещодавно у Переяславі змогли зібрати кошти для порятунку кота. Тепер у нього є хазяйка та ім’я. Тваринка була в тяжкому стані, але зараз почуває себе значно краще. Все завдяки небайдужим переяславцям.

Юлія Кравченко

Фото та відео: Андрій Дударь

Нагору