ЖИТТЯ

Чемпіонат Переяславщини з футзалу: лише “Матадор” досі не втрачав очок

27 грудня відбувся шостий тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. Лише “Матадор” досі не втрачав очок.

Після шести турів максимальні 18 очок набрав “Матадор” у групі А. Без залікових пунктів досі Капустинці, Демки та “Церера”. Про це повідомляє Інформатор.

У групі А найзапекліше протистояння було між Капустинцями (Яготинщина) та Вовчковом. Вовчківчани змогли вирвати перемогу наприкінці другого тайму – 5:4. В інших матчах фаворити були очевиднішими. Переяславський “Матадор” переміг Демки (Черкащина) 4:1, BOSS (випускники університету) – Велику Каратуль 5:1, а “Переяслав” – “Амер” (Пологи-Чобітьки) 15:4.

“Матадор” і надалі очолює турнірну таблицю, у нього 18 очок. Далі йдуть “Переяслав” (14 очок), BOSS (10) та Вовчків (9). Велика Каратуль із 7 очками випала з четвірки, яка кваліфікується до вищої ліги.

У групі Б справжній бій влаштували лідери – “Кристал” (Яготин) та “Дружба” (Згурівка). Протягом матчу обидві команди вели в рахунку, але завершили нічиєю 4:4. Впевнено рухатися турніром продовжує дівичківський “Дніпро”: цього разу переміг “Цереру” (Студениківська ОТГ) 8:2. Гайшин розібрався із переяславськими “Солонцями” 5:1, а “Солонці STAR” здобули другу перемогу поспіль – над “Матадором-2” 2:0.

У цій групі четвірку фаворитів виділяється чітко: “Дружба” (16 очок), “Дніпро” (15), “Кристал” (14), Гайшин (10). У найближчих переслідувачів – “Солонців STAR” та “Матадора-2” – по шість очок.

Сьомий та восьмий (для групи А) тури відбудуться наступних вихідних, вже у 2021 році. Матчі проходять у спортзалі переяславського університету. Через карантинні обмеження вболівальників на них не впускають.

Нагадаємо, що Інформатор ретельно слідкує за перипетіями чемпіонату. Про п’ятий тур читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору