ЖИТТЯ

Чемпіонат Переяславщини з футзалу: “Матадор” та “Дружба” одноосібно очолили свої групи

Сьогодні, 26 грудня, відбувся п’ятий тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. У обох групах визначилися одноосібні лідери.

Після п’яти турів максимальні 15 очок набрали “Матадор” у групі А та “Дружба” в групі Б. Без залікових пунктів досі Капустинці, Демки та “Церера”. Про це повідомляє Інформатор.

У групі А цього ігрового дня сенсацій не сталося. Переяславський “Матадор” переміг Капустинці з Яготинщини 5:3, і закріпився на першому місці. “Переяслав” уже традиційно спокійно провів першу половину матчу – із Демками (Черкащина) трималася нічия 2:2. Однак після перерви переяславці активізувалися, у підсумку 7:2 на їхню користь. Велика Каратуль після вдалого старту в чемпіонаті починає просідати – у цьому турі програла Вовчкову 3:8. BOSS (команда випускників університету) розгромив Циблі – 8:0.

Тож наразі до четвірки найкращих у групі, які кваліфікуються до вищої ліги, входять “Матадор” (15 очок), “Переяслав” (11), BOSS та Велика Каратуль (по 7). Поблизу лідерів “Амер” (Пологи-Чобітьки) та Вовчків, у яких по 6 очок.

У групі Б Гайшин відібрав очки у одного з фаворитів чемпіонату яготинського “Кристала” – нічия 3:3. При цьому “Дружба” зі Згурівки прогнозовано перемогла “Цереру” (Студениківська ОТГ) 11:4 й одноосібно очолила турнірну таблицю. Дівичківський “Дніпро” завдав третьої поспіль поразки “Матадору-2” 2:1. У дербі міського мікрорайону “Солонці STAR” впевнено перемогли “Солонці” – 4:1, це перша перемога цієї команди.

Тут четвірка лідерів наразі має такий вигляд: “Дружба” (15 очок), “Кристал” (13), “Дніпро” (12), Гайшин (7). Не втрачає шансів кваліфікуватися до вищої ліги “Матадор-2” із 6 очками.

Завтра відбудеться наступний тур. Матчі проходять у спортзалі переяславського університету. Через карантинні обмеження вболівальників на них не впускають.

Нагадаємо, що цього тижня представники команд, які беруть участь в чемпіонаті з футзалу, прийняли рішення змінити формат його проведення. Плей-оф не буде, учасників після першого кола розділять на дві ліги.

Віталій Усик

Нагору