ЖИТТЯ

Подарунки на Новий рік: підберіть хороший і недорогий презент рідним

Наприкінці року перед нами постає питання, що ж подарувати на Новий рік своїм близьким людям. Хороший новорічний презент має бути придбаний з урахуванням характеру і захоплень людини. 

2021 рік, згідно з китайським календарем, проходитиме під покровительством Білого Металевого Бика. За твердженням астрологів, цей знак уособлює спокій, працьовитість, стійкість, рішучість та залізну волю.

Інформатор підібрав для вас ідеї недорогих подарунків, які можна придбати на Новий рік (їх можна купити до 1000 гривень) родичам, друзям та коханій людині.

Прикраси та аксесуари

Коштовні прикраси або якісна сучасна біжутерія – завжди вдалий варіант подарунку. Такий презент особливо підійде для жінки – буде чудовим компліментом її красі, викличе у представниці прекрасної статі яскраві емоції. Можна підібрати незвичайний кристал, який стане для людини оберегом та надзвичайно гарною прикрасою.

Подарунок для душі й тіла

Сертифікат на певні послуги і покупки – чудовий знак уваги, що виключає невдалий вибір подарунка. Це може бути сертифікат на сеанс масажу або косметичну процедуру, фотосесія, запрошення на цікаву виставку або захоплюючий майстер-клас, поїздка на екскурсію або квиток у кіно чи театр.

Подарунки своїми руками

Звісно ж, ще одним варіантом подарунку є такий, що зроблений власноруч. І тут не має значення, які ваші творчі здібності. Кожен зможе зробити хороший сувенір близькій людині. Приміром, це може бути оригінально оформлений фотоальбом.

Книга за інтересами

Книжковий ринок пропонує масу різних матеріалів на найрізноманітніші теми. Можна обрати щось цікаве, враховуючи вподобання людини, котрій вручатиметься презент.

“Затишні” подарунки

Гарним подарунком на Новий рік буде шарф або палантин, які зігріватимуть у прохолодні дні. Близьким людям або друзям можна презентувати, наприклад, красиві м’які подушки у вигляді апетитної їжі або милих тварин.

Парфумерія у дарунок

Улюблені парфуми або новий аромат стануть чудовим новорічним презентом. Можна, приміром, обрати якісь парфуми, що допоможуть поринути в атмосферу одного з місць, які людина так бажає відвідати. А ще можна здивувати ароматами солодощів або місячної ночі.

Іменні дарунки

Близькій людині не може не сподобатися подарунок, зроблений спеціально для неї. Якщо складно зробити щось подібне власними руками, то можна замовити речі в магазинах. Це може бути портрет, набір цукерок або ж навіть халат.

Різні потрібні дрібнички

Килимок для комп’ютерної миші з подушечкою під зап’ястя або маленькі блокнотики з оригінальним дизайном – хороший варіант подарунку. Актуальним презентом для творчих людей буде, наприклад, 3D-ручка.

Книга-сейф, виконана у вигляді старовинної книжки, може стати ідеальним місцем для зберігання важливих дрібниць, грошей і документів. А термокружка стане гарним подарунком для любителів зимових прогулянок, щоб під рукою завжди був зігріваючий напій.

Солодощі

Солодощі – це універсальний подарунок і для дітей, і для дорослих. Красиво запаковані солодкі набори можуть стати ідеальним подарунком на Новий рік.

Подарункові набори алкоголю

Чіткого посібника, кому прийнято дарувати такий подарунок, не існує. Експерти рекомендують орієнтуватися на внутрішнє відчуття та інтуїцію. В цілому такий презент доречно вручити і чоловікові, і жінці, і діловому партнерові, і добрій знайомій. Важливо лише пам’ятати, що жінкам прийнято дарувати вино або шампанське, а алкогольні подарункові набори для чоловіків включають горілку, коньяк або віскі.

Раніше Інформатор радив, що робити, щоб після Нового року не було похмілля. Читайте їх за посиланням.

Оксана Симоненко

Нагору