ЖИТТЯ

Чемпіонат Переяславщини з футзалу: в групі Б немає інтриги, але є топові матчі

Двома турами у вихідні завершиться відбірковий етап чемпіонату Переяславщини з футзалу. Хто з ким гратиме?

Сьомий та восьмий (для групи А) тури чемпіонату Переяславщини з футзалу відбудуться 2 та 3 січня відповідно. Матчі, як завжди, проходитимуть в спортзалі переяславського університету. Однак через карантинні обмеження вболівальників на них не впускатимуть. Про це повідомляє Інформатор.

У суботу, 2 січня, зіграють матчі лише в групі А: “Матадор” (Переяслав) – “Амер” (Пологи-Чобітьки), Вовчків – Демки (Черкащина), BOSS (випускники університету) – Капустинці (Яготинщина), Циблі – Велика Каратуль.

У неділю, 3 січня, зустрінуться:

Група А: Капустинці – Циблі, Демки – BOSS, “Амер” – Вовчків, “Переяслав” – “Матадор”. Група Б: “Дружба” (Згурівка) – Гайшин, “Дніпро” (Дівички) – “Кристал” (Яготин), “Солонці STAR” (Переяслав) – “Церера” (Студениківська ОТГ), “Солонці” – “Матадор-2”. Хоча четвірка вищоліговиків у групі Б вже визначилася, у ній очікується кілька топових матчів: протистояння “Дніпра” з “Кристалом” та “Дружби” з Гайшином.

Нагадаємо, що представники команд, які беруть участь в чемпіонаті з футзалу, прийняли рішення змінити формат його проведення. Плей-оф, як планувалося спочатку, не буде – учасників після першого кола розділять на дві ліги.

Віталій Усик

Нагору