Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Чемпіонат Переяславщини з футзалу: визначилися сім команд вищої ліги. Хто стане восьмим?

3 січня відбувся останній тур відбіркового етапу чемпіонату Переяславщини з футзалу. Визначилися сім команд вищої ліги із восьми.

З двох груп до вищої ліги кваліфікувалися “Матадор”, BOSS, “Переяслав”, “Дружба”, “Кристал”, “Дніпро”, Гайшин. На ще одне місце претендують Велика Каратуль, “Амер” та Вовчків. Про це повідомляє Інформатор.

У групі А матчі сьогодні завершилися так: Капустинці (Яготинщина) – Циблі 4:10, Демки (Черкащина) – BOSS (випускники університету) 1:3, “Амер” (Пологи-Чобітьки) – Вовчків 7:4, “Переяслав” – “Матадор” (Переяслав) 2:5. “Матадор” завершив відбірковий етап із максимальним доробком – 24 очки за вісім турів. У інших команд є матчі в запасі. BOSS (16 очок) та “Переяслав” (14) не опустяться нижче четвертого місця, у них по грі в запасі. Далі йдуть Велика Каратуль (10 очок, дві гри в запасі), “Амер” та Вовчків (по 9 очок та по одній грі в запасі), між якими й зав’яжеться боротьба за останню путівку до “вишки”. Циблі (6 очок), Демки (3) та Капустинці (0) уже мають готуватися до першої ліги.

Коли проведуть незіграні матчі, поки що невідомо. Рішення приймуть на засіданні виконкому районної федерації футболу в середу, 6 січня. Є ймовірність, що у зв’язку з локдауном із 8 січня чемпіонат також піде на паузу.

У групі Б четвірка найкращих визначилася раніше. А сьогодні команди зіграли так: “Дружба” (Згурівка) – Гайшин 6:3, “Дніпро” (Дівички) – “Кристал” (Яготин) 1:12, “Солонці STAR” (Переяслав) – “Церера” (Студениківська ОТГ) 6:2, “Солонці” – “Матадор-2” 4:1. Тут незіграних матчів немає. Підсумкова турнірна таблиця групи має такий вигляд: 1. “Дружба” (19 очок); 2. “Кристал” (17); 3. “Дніпро” (15); 4. Гайшин (10); 5. “Солонці STAR” (9); 6. “Солонці” (6); 7. “Матадор-2” (6). 8. “Церера” (0).

Нагадаємо, що вже протягом чемпіонату змінили формат його проведення. Плей-оф, як планувалося спочатку, не буде – учасників після першого кола розділять на дві ліги.

Віталій Усик

Нагору