ЖИТТЯ

У Переяславі та декількох селах району планують відключити світло: на яких вулицях і коли

У вівторок в Переяславі та деяких селах Переяславщини відключать світло. Це зроблять у зв’язку з плановим технічним обслуговуванням.

У вівторок, 5 січня, електроенергію можуть відключити в селах Гланишів, Гайшин, Вовчків, Гребля, Велика Каратуль (усі – Переяславська ОТГ), Строкова (Студениківська ОТГ), Помоклі (Ташанська ОТГ) та у Переяславі у зв’язку із плановим технічним обслуговуванням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не буде з 8:00 до 17:00 в Переяславі на вулиці Суворова. У Гланишеві в цей же час – на вулицях Жовтневій, Садовій, Береговій, Урицького, Трубіжській, Чапаєва, Леніна, Набережній, Молодіжній, Першотравневій, Шевченка, Пролетарській, Чорнобаївській, Весняній, Польовій, Будівельній, Перемоги, Чигиринській, Поліській, Клевинській, Лісовій. У Гайшині – на вулицях Покровській, Польовій, Набережній, Переяславській, Стаднійчука, Садовій, Шевченка, Гайовій. У Вовчкові – на вулицях Поліській, Переяславській, Садовій, Лесі Українки, Лісовій, Луговій, Молодіжній. У Великій Каратулі – на хуторі Плескачі. У Греблі – на вулиці Польовій. У Строкові – на вулицях Колгоспній, Зеленій, Центральній, Луговій, Лісовій, Молодіжній, Садовій, Шкільній. У Помоклях – на вулиці Молодіжній.

Нагадаємо, що з нового року скасували пільговий тариф на електроенергію.

Оксана Симоненко

Нагору