Вже сьогодні Святвечір, час доповнити святковий стіл чимось смачненьким. Капуста з грибами – легка та корисна страва, але при цьому й дуже ситна.
На різдвяному столі капуста символізує єднання навколо однієї основи. Тому страв з капусти, як і з грибів, так багато на столі у Святвечір. Готується вона досить просто й швидко, але це також залежить від виду грибів, які використовуються.
Інформатор підготував для вас смачний рецепт тушкованої капусти з грибами.
Інгредієнти:
- 400 г свіжих грибів
- 1 капустина
- 1 цибулина
- 2-3 морквини
- 2 зубчики часнику
- сіль, перець за смаком
- олія
Приготування:
- Наріжте капусту, гриби слайсами, моркву натріть на тертці, а цибулю дрібно наріжте.
- Капусту викладіть у каструлю або глибоку сковороду, додайте 100 мл води та трохи олії.
- Поставте на повільний вогонь. Додайте до капусти гриби, моркву, цибулю, та лавровий лист і залиште тушкуватися до готовності.
Оксана Симоненко