ЖИТТЯ

У Переяславі та декількох селах планують відключити світло: на яких вулицях і коли

У четвер в Переяславі та деяких селах Переяславщини відключать світло. Це зроблять у зв’язку з плановим технічним обслуговуванням.

У четвер, 7 січня, електроенергію можуть відключити в селах Стовп’яги та Кавказ (обидва – Дівичківська ОТГ), Студеники (Студениківська ОТГ) та у Переяславі у зв’язку із плановим технічним обслуговуванням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8:00 до 17:00 в Переяславі на вулиці Комунарській. У цей же час в селі Студеники не буде світла на вулицях Переяславській, Мохорівці, Лісовій, Якушева, Акаційовій, Студениківській, Вишневій, Козелецькій, провулку Якушева. У Стовп’ягах – на вулицях Польовій, Комунарській, Садовій, Соснівській, Київській. У селі Кавказ – на вулицях Вишневій, Польовій, Незалежності, Низинній, Історичній.

Нагадаємо, що у всіх музеях Переяслава цього року запровадять сучасний аудіосупровід. Роботи вже розпочалися: 5 січня у Переяслав приїхав представник компанії VOICE SYSTEM, яка втілює цей проєкт спільно з НІЕЗ “Переяслав”.

Оксана Симоненко

Нагору