ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте тушковану капусту з грибами

Вже сьогодні Святвечір, час доповнити святковий стіл чимось смачненьким. Капуста з грибами – легка та корисна страва, але при цьому й дуже ситна.

На різдвяному столі капуста символізує єднання навколо однієї основи. Тому страв з капусти, як і з грибів, так багато на столі у Святвечір. Готується вона досить просто й швидко, але це також залежить від виду грибів, які використовуються.

Інформатор підготував для вас смачний рецепт тушкованої капусти з грибами.

Інгредієнти:

  •  400 г свіжих грибів
  • 1 капустина
  • 1 цибулина
  • 2-3 морквини
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, перець за смаком
  • олія

Приготування:

  1. Наріжте капусту, гриби слайсами, моркву натріть на тертці, а цибулю дрібно наріжте.
  2. Капусту викладіть у каструлю або глибоку сковороду, додайте 100 мл води та трохи олії.
  3. Поставте на повільний вогонь. Додайте до капусти гриби, моркву, цибулю, та лавровий лист і залиште тушкуватися до готовності.

Оксана Симоненко

Нагору