ЖИТТЯ

Через локдаун призупинили чемпіонат Переяславщини з футзалу: коли він відновиться

У зв’язку з локдауном, який діятиме на території України із 8 до 24 січня, призупинили й деякі спортивні змагання. Зокрема, на Переяславщині поки що не проводитимуться матчі чемпіонату з футзалу.

На період локдауну заборонені будь-які масові, розважальні, спортивні і соціальні заходи. Є виняток для спортивних змагань професійних клубів (без глядачів), однак у нашому чемпіонаті таких команд немає. Тож першість з футзалу призупинили до 30 січня. Про це Інформатору повідомив голова районної федерації футболу Владислав Столяренко.

— Ми розуміли, що під час локдауну не проводитимемо змагань, — зазначив Столяренко. — Тож ця перерва за планом. Тим паче, університет точно не дозволив би нам грати у цей період, навіть якби карантинні умови цього не забороняли.

Через три тижні, в суботу, 30 січня, в групі А проведуть останній тур та перенесені матчі: Вовчків — “Переяслав”, BOSS (випускники університету) — “Амер” (Пологи-Чобітьки), Капустинці — Велика Каратуль, Циблі — Демки (Черкащина) та перенесений Демки — Капустинці (Яготинщина).

Наразі в цій групі визначилися три вищоліговики: “Матадор” (Переяслав) із 24 очками, BOSS (16 очок), “Переяслав” (14). За останню путівку поборються Велика Каратуль (10 очок), Вовчків та “Амер” (по 9). У групі Б вже зіграні всі матчі, четвірка вищоліговиків така: “Дружба” (Згурівка) із 19 очками, “Кристал” (Яготин) із 17, “Дніпро” (Дівички) із 15, Гайшин із 10. Можливо, дещо сенсаційно до вищої ліги не потрапила жодна команда міського мікрорайону Солонці: “Солонці STAR” набрали 9 очок у групі Б, а “Солонці” — 6.

Перший тур у вищій та першій лігах відбудеться вже у неділю, 31 січня. Нагадаємо, що матчі проходять у спортзалі університету без глядачів.

У перший день локдауну Інформатор перевірив, як дотримуються карантинних вимог заклади Переяслава. Репортаж — за посиланням.

Віталій Усик

Нагору