ЖИТТЯ

У Переяславі школярі долучилися до акції “Нагодуй птахів узимку”: ви також можете

У Переяславі долучилися до акції “Нагодуй птахів узимку”. Учні ЗОШ №2 та вихованці гуртка юних лісівників допомагають птахам перезимувати, виготовляють годівнички.

Не всі птахи відлітають до теплих країв, особливо тепер, коли спостерігаються значні кліматичні зміни. Отож чимало їх залишається зимувати з нами. Однак з настанням морозів і через нестачу їжі птахи часто гинуть. Щоб зарадити цьому, учні Переяславської ЗОШ №2 та вихованці гуртка юних лісівників “Зелений гомін” з допомогою лісівників Київщини (ДП “Переяславське лісове господарство”) щорічно беруть участь у всеукраїнській акції “Нагодуй птахів узимку”: виготовляють годівнички та підгодовують птахів узимку. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на допис Наталії Литвин у Facebook. 

“Долучитись до акції може кожен, адже підгодівля птахів приносить користь не тільки самим птахам, але є чудовою нагодою виявити доброту, допомогу, співчуття, стати учасником доброї справи, яка об’єднує людей різного віку”, – йдеться у повідомленні. Взяти участь в акції “Нагодуй птахів узимку” просто: розміщуйте годівнички у паркових зонах та скверах міст, населених пунктів, на територіях закладів освіти всіх рівнів.

Нагадаємо, що школи на Київщині після новорічних канікул працюватимуть дистанційно. Триватиме це до покращення епідеміологічної ситуації.

Оксана Симоненко

Нагору