ЖИТТЯ

У Переяславі та шістьох селах району планують відключити світло: де і коли

У вівторок в Переяславі та деяких селах Переяславщини може не бути світла. Його відключать у зв’язку з плановим технічним обслуговуванням.

У вівторок, 12 січня, електроенергію можуть відключити у Переяславі та в селах Виповзки, Велика Каратуль, Переяславське, Мала Каратуль, Воскресенське та Травневе у зв’язку із плановим технічним обслуговуванням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8:00 до 17:00. У Виповзках (Ташанська ОТГ) – на вулицях Молодіжній, Квітковій, Свято-Троїцькій, Шевченка, Садовій, Перемоги, Луговій. У Великій Каратулі (Переяславська ОТГ) – на вулицях Садовій, Польовій, Володька, Сахна, Кільцевій, Горького, Квітковій, Шкільній, Кооперативній, Середній, Перемоги, Гагаріна, Жовтневої Революції, Набережній, Шевченка, Переяславській, на хуторах Плескачі та Мар’янівка. У Переяславському (Студениківська ОТГ) – на вулиці Заводській.

У Малій Каратулі (Ташанська ОТГ) світла може не бути на вулицях Центральній, Набережній, Василенка, Польовій, Зарічній, Небесної сотні, Переяславській, Ярмоленка. У Воскресенському (Ташанська ОТГ) – на вулицях Центральній, Польовій, Садовій, Набережній, Зарічній, Шевченка, Івана Франка. У Травневому (Ташанська ОТГ) – на вулицях Переяславській, Зарічній, Центральній, Леніна. У Переяславі – на вулицях Героїв Дніпра, Дніпровській, Літописній, Музейній, Прибережній, Кузнецова, Золотоніське Шосе.

Нагадаємо, що учні ЗОШ №2 та вихованці гуртка юних лісівників допомагають птахам перезимувати, виготовляють годівнички.

Оксана Симоненко

Нагору