ЖИТТЯ

Пісня гурту “Драбадан” із Переяслава потрапила на радіо до п’ятірки найкращих рок-прем’єр

Переяславський музичний гурт “Драбадан” увійшов у новий рік по-творчому продуктивно. З 31 грудня пісні з другого студійного альбому “Почуття під снігом” з’явилися на популярних музичних інтернет-платформах.

Фронтмен Андрій Корж та басист Сергій Муха розповіли подробиці Інформатору. Як зізнаються музиканти, хочуть захопити більшу аудиторію, щоб їхні пісні були актуальні не лише для прихильників рок-музики, а й на відпочинку у молодіжних клубах.

– Дуже хочеться нарешті виступити перед публікою з новим альбомом та показати “вживу” його, а також новинки, які вже готуємо для третього альбому, – розповідають учасники гурту.

Новий альбом гурту “Драбадан” побачив світ напередодні Нового року. Уже зараз музиканти отримують пропозиції щодо ротації на різноманітних радіостанціях. Пісня “Почуття під снігом” в ротації РокРадіо UA у рубриці “Рокіровка” (український чарт рок-прем’єр). У цьому чарті “Драбадан” раніше посідав місце у середині рейтингової таблиці, а на сьогоднішній день потрапив у ТОП-5. До речі, кожен може зареєструватися на порталі та підтримати гурт своїм голосом. Голосування триває з п’ятниці по четвер 18:00. Ця ж пісня гурту взяла участь у естафеті пам’яті Дані Дідіка “Так працює пам’ять” за підтримки Руслана Горового та РокРадіо UA.

“Драбадан” потрапив у випуски програми “Крок у Рок” за підтримки “Слухай Краще” на радіостанції “Місто Над Бугом”. З 11 по 14 січня кожного дня о 21:05 на радіо лунатимуть шість композиції гурту.

Також гурт продовжує роботу над кліпом до пісні “УкрАвтоДор” і уже планує пісні на наступний альбом.

Нагадаємо, раніше ми писали про працю над другим альбомом гурту “Драбадан”. Про це читайте тут та тут.

Юлія Кравченко

Нагору