ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: подайте до столу фаршировані яйця з грибами

Фаршировані яйця ー надзвичайно смачна закуска. До того ж алгоритм приготування дуже простий, впорається навіть дитина.

Сьогоднішній варіант рецепту включає у себе гриби. Можна використати будь-які: свіжі чи заморожені. Якщо обираєте другий варіант, то обов’язково розморозьте їх та злийте зайву рідину. Як приготувати фаршировані яйця з грибами, розповість Інформатор.

Продукти:

  • 7-10 варених яєць
  • 150 г грибів
  • 150 г цибулі
  • 150 г моркви
  • майонез
  • зелень за смаком
  • сіль
  • перець
  • рослинна олія

Спосіб приготування:

  1. Цибулю та зелень дрібно наріжте, а моркву натріть на дрібній тертці.
  2. Яйця розріжте на дві частини. Витягніть жовтки та натріть на дрібній тертці.
  3. На рослинній олії обсмажте цибулю. Додайте моркву. Обсмажте.
  4. Потім додайте гриби. Посоліть, поперчіть і смажте протягом 20-25 хвилин.
  5. Остудіть гриби з цибулею і морквою, а далі покладіть в блендер і подрібніть.
  6. Додайте жовтки та зелень. Перемішайте.
  7. Додайте майонезу за смаком. Перемішати.
  8. Отриманою масою нафаршируйте половинки яєць (білки).

Юлія Краченко

Нагору