ЖИТТЯ

У Переяславі та кількох селах можуть відключити світло: де і коли

У понеділок Переяслав та деякі села колишнього району можуть лишитися без світла. Його відключать у зв’язку з плановим технічним обслуговуванням та чисткою траси.

У понеділок, 1 лютого, електроенергію можуть відключити у місті Переяслав, у селі Дениси та в селах Дівичківської ТГ у зв’язку із плановим технічним обслуговуванням та чисткою траси. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8:00 до 17:00 у Денисах (Ташанська ТГ) – на вулицях Набережній, Центральній, Вишневому Яру, Береговій, Заболотнього, Форостовського, Шевченка, Золотогірській, Городищенській.

З  9:00 до 16:00: 

  • у Дівичках (Дівичківська ТГ) – на вулиці Жовтневої Революції.
  • у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) – на вулицях Молодіжній, Київській, Польовій, Шевченка, Шкільній, Підгірній, Кавказькій, Лесі Українки, Комунарській, Луговій, Яровій, Соснівській, Миру, Новій, Підгірній, Вузькій, Перемоги, Садовій, Бориспільській, Буда-Варовицькій, Дніпровській, Миронівській, Поліській, Білоцерківській, Лісовій, Зарічній, Дружби, Мирній, Прорізній.
  • у Кавказі (Дівичківська ТГ) – на вулицях Комунарів, Молодіжній, Вишневій, Польовій, Незалежності, Низинній, Історичній, Весняній, Набережній.
  • у Веселому (Дівичківська ТГ) – на вулиці Миру.
  • у Переяславі – на вулицях Осінній, Богдана Хмельницького, Комунарській, Літній, Озерній, Західній, Комарова, Гетьмана Івана Сулими, Волинській, Веселій, Сонячній, Алєксєєва, Ювілейній, Космонавтів, Парковій, Лаврова, Каштанній, Канівській, Перемоги, Дружби, Петухова, Комарівській, Тараса Федоровича, провулку Тараса Федоровича, Рибальській, Морській, Набережній, Зимовій, Петра Костюка, провулку Петра Костюка, Філатова, Лізи Чайкіної, Андрушівській, Тарасівській, Героїв Дніпра, Трубайлівській, Цвіточній, Пшеничній, Панфілова, Монастирській, Лісовій.

Нагадаємо, що у переяславському собачому притулку наразі утримується 63 тварини. Вони чекають, коли люблячі родини заберуть їх до себе.

Оксана Симоненко

Нагору